Over ons

Verheijen Onderdelen is een groothandel in witgoedonderdelen, aansluitmaterialen en accessoires. Voortgekomen uit de “Miele stal” was de oprichting op 1 april 1980 een feit en werd Verheijen Onderdelen een belangrijke schakel voor de merken Miele, AEG en Zanussi betreffende het leveren van onderdelen aan bedrijven en witgoedmonteurs in Zuid Nederland.

Enkele jaren later werd ook het grossierschap met Atag Pelgrim Etna aangegaan, waarna Bosch/Siemens en Whirlpool snel volgden.

Door de sterke groei van het bedrijf kon het niet uitblijven dat het pand aan de Scherpakkerweg te klein zou worden. Op 1 april 2007 (precies 27 jaar na de oprichting van Verheijen Onderdelen) is het bedrijf dan ook verhuisd naar een groter pand aan de Karolingersweg.

Inmiddels voerde Verheijen Onderdelen alle merken en ging de groei van het bedrijf onverminderd door, waardoor we ook uit het nieuwe pand dreigden te groeien. Daarop werd besloten om het pand op 1 november 2012 uit te breiden.

Uiteindelijk bleek dit niet voldoende en werd op 1 november 2013 het pand verder uitgebreid tot wat het nu is.

Met ruim 120.000 onderdelen op voorraad en inmiddels 8 medewerkers (die 6 dagen per week in de weer zijn om deze producten door heel Nederland te verstrekken), is Verheijen Onderdelen uitgegroeid tot een van de grootste witgoedonderdelen grossiers van Zuid Nederland.

Wilt u meer weten over Verheijen Onderdelen in Eindhoven of bent u op zoek naar een bepaald onderdeel? Neem dan contact op.             

Bel 040-255 11 10 of mail naar info@verheijen-onderdelen.nl